Juletræer2019-06-25T21:20:18+00:00

Juletræer

Hør mere

Udfyld formularen for at kontakte os.

Så er vores salg af juletræer, pyntegrønt og fæld selv juletræ i gang

– Der er jo ikke noget som skaber den helte særlige stemning som et skønt fæld selv juletræ og friskt, grønt gran.

Her hos Rosendal Grundejerservice i Kjellerup nær Silkeborg tilbyder vi salg af juletræer, fæld selv juletræ og pyntegrønt, så du kan få duften af gran og træet med lys og pynt hjem i din stue eller virksomhed. ​Vi hjælper dig med at finde det rette juletræ og opnå den helt rigtige julehygge.

​Vi har mange typer juletræer, også fæld selv juletræ
Vi tilbyder mange forskellige slags juletræer. Vi har salg af juletræer i alle størrelser og bredder, også fæld selv juletræ.

​Vores træer er normansgran, som er en af de bedste gransorter til rollen. Vi beskærer træet og pakker det ind for dig, så du får det helt rigtige træ med hjem til din julestue.

​Du vælger selv dit juletræ hos os, også dit fæld selv juletræ, så du er sikker på at få træet hjem i den rigtige størrelse og form.

På den måde kan vi være med til at sikre det helt rigtige juletræ, så du får den gode julestemning i dit hjem.

Salg af juletræer til den rigtige pris
Ud over salg af juletræer og fæld selv juletræ, tilbyder vi pyntegrønt til en fordelagtig pris. Mange steder kan man komme til at betale overpris for et juletræ eller pyntegrønt, men vores priser er meget rimelige.

​Prisen ligger nemlig på cirka 1 kr. pr. cm. På den måde sikrer vi julehyggen til en retfærdig pris.

​Vil du høre mere om vores salg af juletræer, kan du kontakte os på telefon 29 242 243 eller email prosendal@hotmail.com.