Belægning i og omkring Silkeborg og Viborg

Belægningsopgaver til perfektion

Rosendal Anlægsgartner tilbyder belægning og brolægning af terrasser, havegange, indgangspartier, indkørsler, fortorve og andre udendørs arealer.​

Vi kan udføre mange former for belægning, men vi arbejder især med fliser, granit, natursten og grus, men vi laver også græsplæner. Vi belægger terrasser, havegange, stier, indgangspartier, indkørsler, gårdmiljøer, fortorve og andre udendørs arealer til mennesker eller køretøjer. En flisebelægning kan udføres med eller uden mønstre. Vi kan også opføre en havemur.

​Vi tilbyder naturligvis belægning til alle former for kunder, herunder private boligejere, virksomheder, boligforeninger, boligselskaber, institutioner og offentlige myndigheder i for eksempel Kjellerup, Viborg og Silkeborg.

​Korrekt brolægning minimerer risikoen for faldulykker

​Alle ejere af ejendomme har et ansvar for ejendommens beboere, ansatte og brugere, men boligforeninger, boligselskaber, institutioner og offentlige myndigheder har et særligt ansvar overfor beboere, ansatte, brugere og besøgende. Dette ansvar kan føres ud i praksis ved for eksempel at minimere risikoen for faldulykker.

​Korrekt belægning af alle gangarealer som for eksempel stier, indgangspartier, gårdmiljøer og fortorve nedsætter risikoen for faldulykker på alle årstider, men især om vinteren. Forud for en belægning vil vi derfor vurdere underlaget og afvandingsforhold, og i forbindelse med belægningen komprimerer vi underlaget med henblik på at undgå lunker og ujævnheder

Der kan også være krav om handicapvenlig belægning

​Ud over det særlige ansvar overfor beboere, ansatte, brugere og besøgende, har boligforeninger, boligselskaber, institutioner og offentlige myndigheder også et ansvar overfor handikappede. Derfor bør eller skal alle gangarealer også være handikapvenlige.

​Kontakt Rosendal Anlægsgartner på telefon (+45) 29 24 22 43 for at høre mere om belægning og brolægning, samt for at bestille et uforpligtende besøg. Du kan også skrive til e-mail prosendal@hotmail.com.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag