Beskæring

Beskæring af træer og buske

​Rosendal Anlægsgartner tilbyder beskæring af hække, planter, buske og træer for private, erhverv og institutioner i Kjellerup og Silkeborg.

Vi tilbyder alt inden for haveservice, herunder jævnlig og årlig beskæring, men det kan også ske efter behov. Det kan være, at du har købt et nyt hus, eller du ikke har fået vedligeholdt din have i længere tid. Det kan også være, at du aktuelt ikke har tid til din have. Så kan du ringe efter Rosendal Anlægsgartner og bede os om at udføre beskæring i din have, således du dels kommer i bund, og du dels kan sætte tid af til de andre opgaver i haven, som du måske finder mere interessant.

Lad os udføre beskæring, så du får bedre tid til din have

​Det er forskelligt, hvor tit en have behøver beskæring, men det skal i al fald ske en gang om året. Vi tilbyder at varetage denne opgave, så du kun skal tænke på din græsplæne, dine blomster og anden ordinær og jævnlig vedligeholdelse. Derved får du mere tid til din have og til andre ting, hvad enten det er arbejde, familie eller noget helt tredje. Det kan også være, at du af forskellige årsager ikke orker eller ikke har kræfter til selv at ordne al din beskæring. En kunde kan for eksempel være en pensionist, som er kommet lidt op i årene.

Jeres medarbejdere får mere tid

​Vores kunder kan også være virksomheder, boligforeninger, boligselskaber, institutioner og offentlige myndigheder i Kjellerup og Silkeborg, som enten har en have eller en park, eller som har større eller mindre arealer med træer og buske. Måske har I ikke personale til det, eller måske har pågældende medarbejder ikke tid til at udføre beskæring. Det kan også være, at I ganske enkelt ikke har tid til den slags opgaver og derfor har brug for ekstra hjælp til den aktuelle beskæring. Vi kan komme efter behov eller som led i en serviceaftale.

​Kontakt os på telefon (+45) 29 24 22 43 eller på e-mail prosendal@hotmail.com for at få et uforpligtende tilbud på beskæring af jeres hække, planter, buske og træer.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag