Professionel gartner til haveservice i Silkeborg, Viborg og omegn

Vores gartner tilbyder haveservice til private og erhverv

Hos Rosendal Anlægsgartner udfører vi haveservice for private og erhverv udført af gartner i Viborg, Silkeborg og omegn. Det kan ske efter behov eller efter en fast aftale.

Vi tilbyder haveservice for alle typer af kunder, lige fra det lille sommerhus eller husmandssted til det store parkanlæg eller offentlige fællesareal. Og vores haveservice kan aftales fra gang til gang, eller det kan ske i en lang eller kort serviceaftale.

​Flere og flere boligejere får udført haveservice af professionel gartner

​Ligesom det er almindeligt med vinduespolering i private hjem, så bliver det også mere og mere almindeligt med haveservice for helt almindelige familier, som har en stor eller lille have. Omfanget af vores haveservice er yderst forskelligt. Nogle husejere ønsker blot, at vi kommer for at slå græsset. Andre husejere ønske også, at vi beskærer træer og buske samt klipper hækken. Og atter andre ønsker, at vi helt overtager ansvaret for hele haven, og at vi derved varetager alt arbejde, der er i forbindelse med en have.

​En privat virksomhed med en firmahave eller større grønne områder er mere tilbøjelig til, at de ikke ønsker at ordne noget som helst selv, hvorimod et boligselskab eller en boligforening måske har medarbejdere, der kan varetage visse dele af den jævnlige eller årlige haveservice. Det kan være, at boligselskabet selv klipper hæk og beskærer træer og buske, mens vi står for plæneklipning. Eller omvendt, at vi varetager hækkeklipning og beskæring, mens stedets egne medarbejdere selv klipper græsset.

Vores service kan også benyttes til at anlægge en ny have

​Vi kan naturligvis også etablere en helt ny have eller renovere en gammel have. Det kan være, at du lige har fået bygget et nyt hus, eller at du har købt et hus, som har en have, der ikke er vedligeholdt, eller som du ønsker anlagt helt anderledes. Mulighederne er mange, og vi er altid yderst fleksible med vores haveservice, og vi kan arrangere din have, som du foretrækker det.

​Kontakt Rosendal Anlægsgartner i Kjellerup nær Silkeborg på telefon (+45) 29 24 22 43 eller e-mail prosendal@hotmail.com for at få et uforpligtende tilbud på haveservice.

Før og efter

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag