Haveanlæg

Haveanlæg – etablering og omlægning

Rosendal Anlægsgartner rådgiver om haveanlæg, ligesom vi anlægger græsplæner, haveanlæg og andre former for grønne områder

Rosendal Anlægsgartner tilbyder rådgivning og vejledning omkring etablering og omlægning af haveanlæg for boligejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige myndigheder. Vi kan både komme med ideer til projektet og med rådgivning omkring det nye haveanlæg. Desuden kan vi stå for hele projektet.

​Vi kan i samme forbindelse varetage belægning og brolægning af alle gang- og kørearealer som for eksempel terrasser, stier, havegange, indkørsler og parkeringspladser, ligesom vi kan opføre havemure og lignende former for byggeri.

Etablering af nye haveanlæg eller renovering af gamle

​Ofte kan der være behov for nye græsbelægninger, men vi kan naturligvis også så nyt græs, uagtet det er en langsommere proces. Vi kan samtidig plante træer, bede, buske og andre former for beplantning. Der er også en del kunder, som ønsker et bassin.

​I forbindelse med omlægning eller renovering af et bestående haveanlæg kan der være behov for et omfattende antal beskæringer, men vi kan også flytte blomsterbede, buske og hække samt mindre træer. Derimod kan det være nødvendigt at fælde store, gamle træer og eventuelt plante nye træer det samme sted eller et nyt sted.

​Vedligeholdelse af bestående anlæg

​Afslutningsvist kan vi varetage vedligeholdelsen af jeres nye haveanlæg. Det kan være plæneklipning, hækkeklipning, beskæring og al anden jævnlig eller årlig vedligeholdelse af et haveanlæg, herunder kultivering, gødskning og bortskaffelse af løvfald. Al vedligeholdelse kan ske som led i en fast serviceaftale, men det er også muligt at bestille os efter behov.

​Kontakt Rosendal Anlægsgartner på telefon (+45) 29 24 22 43 eller e-mail prosendal@hotmail.com for at høre mere om etablering og vedligeholdelse af haveanlæg i Kjellerup og Silkeborg.

Før

Efter

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag