Salg af juletræer

Vi tilbyder salg af juletræer

Vi tilbyder salg af juletræer, fæld selv juletræ og pyntegrønt, så du kan få duften af gran og træet med lys og pynt hjem i din stue eller virksomhed. ​Vi hjælper dig med at finde det rette juletræ og opnå den helt rigtige julehygge.

Vi tilbyder mange forskellige slags juletræer. Vi har salg af juletræer i alle størrelser og bredder, også fæld selv juletræ. ​Vores træer er normansgran, som er en af de bedste gransorter til rollen.

Vi beskærer træet og pakker det ind for dig, så du får det helt rigtige træ med hjem til din julestue. ​Du vælger selv dit juletræ hos os, også dit fæld selv juletræ, så du er sikker på at få træet hjem i den rigtige størrelse og form.

Prisen for vores juletræer er 1 kr. pr. cm

Du kan afhente dit juletræ alle dage i ugen. Der er selvbetjening og betaling med MobilePay.

Kig forbi Rosendal Juletræer for at hente dit juletræ, adressen er Mølbjergvej 1, 8620 Kjellerup

Vi har desuden julemarked alle weekender i december fra 10-16.

Vi tilbyder også levering af juletræer for kun 50 kr. (indenfor 20 km afstand). For bestilling af dette, ring (+45) 29 24 22 43.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag